Accommodatie

De Hoffmeijer manegeIn de Gemeente Hof van Twente ligt het Paardensportcentrum De Hoffmeijer. Het paardensportcentrum is gebouwd in 1979 en in 2004-2006 uitgebreid en gerenoveerd. De manege is eigendom van Stichting de Hoffmeijer.
Deze stichting is een samenwerkingsverband van Paardensportvereniging De Zeven Buurtschappen, Paardensportvereniging & Ponyclub de Hagmolenruiters en Ponyclub Deldenerbroek.
Het adres van ons paardensportcentrum is:
Hoffmeijerweg 10, 7495 RZ Ambt-Delden
Website: www.dehoffmeijer.nl

De manege bestaat uit drie hallen:

Binnenkant manege de Hoffmeijer Binnenkant manege Manege

De manege heeft tevens buitenterreinen:
– een wedstrijdterrein,
– een buitenrijbaan.

Daarnaast is er een kantine waar leden elkaar na de lessen ontmoeten en het gezellig is tijdens de vele evenementen die er plaats vinden. De aangesloten verenigingen gebruiken de accommodatie voor het geven van lessen en het organiseren van concoursen. Naast bovenstaande activiteiten wordt de manege gebruikt voor tal van activiteiten zoals tuigpaardendagen, hengstenkeuringen, fokveedagen, beurzen, koetsenkeerls, schapenkeuringen, veilingen, etc. De accommodatie is goed bereikbaar (zie route) en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten.

Manege Hoffmeijer overons6 overons5

Hieronder wordt de plattegrond afgebeeld om een indruk te krijgen van de accomodatie Hebt u belangstelling om de manege te huren voor het organiseren van evenementen, neemt u dan contact op met Annemarie Sterk, mailadres: agenda@dehoffmeijer.nl tel. 06 51377555

Plattegrond de Hoffmeijer